Er dit kæledyr forsikret?

Følg os på facebook

Har du sygeforsikret din hund eller kat?? Der kan være mange penge at spare og det skaber tryghed for både dig og din bedste ven. Læs mere her

Vi anbefaler alle hunde- og katteejere at sygeforsikre deres dyr. Det er lovpligtigt at ansvarsforsikre hunde, men også at forsikre mod sygdom kan give god hjælp i nød.

Når din hund eller kat bliver syg eller kommer ud for en ulykke, kan det blive dyrt at gå til dyrlægen, såfremt dit dyr skal opereres eller have lavet forskellige undersøgelser såsom røntgen og blodprøver. Det samme gør sig gældende, hvis du skal søge dyrlæge udenfor normal åbningstid, hvor der tillægges et vagthonorar. Derfor er en sygeforsikring er rar at have.

 

De fleste forsikringsselskaber tilbyder både ansvar- og sygeforsikring til dit kæledyr.

HUSK at læse forsikringsbetingelserne grundigt igennem. Der er for eksempel nogle forsikringsselskaber, som ikke tilbyder livslang forsikring på dit dyr, men derimod ophører når dyret fylder 10 år. Agria og Dyrekassen Danmark har specialiseret sig i udelukkende dyreforsikringer – herunder også sygeforsikringer til gnavere.

Vi gør opmærksom på, at der findes diverse tillægs-forsikringer, som beskrevet for hvalpe nedenfor, men også for unghunden eller den ældre hund. Blandt andet dækning til specialist-behandlinger, tandbehandlinger, genoptræning etc.

TIL ALLE VORES HVALPE-EJERE ELLER FREMTIDIGE HVALPE-EJERE:

Nogle forsikringsselskaber har et unikt hvalpe-tilbud. Det går ud på, at hvis du sygeforsikrer din hvalp fra den fylder 6 uger og inden den fylder 4 måneder, får man den lovpligtige hundeansvarsforsikring med i købet – gratis - resten af hundens liv.

Endvidere findes der diverse tillægsforsikringer. Blandt andet tand-forsikring. HVIS DU FORSIKRER DIN HUND INDEN DEN FYLDER 4 MÅNEDER dækker denne tandforsikring fjernelse af tilbageholdte mælketænder, som hyppigt ses hos især de små hunderacer. Denne forsikring kan også dække fraktur af mælketænder, samt forkert bid/tandstilling, som er til gene for hunden.

 

Fokus punkter du skal være opmærksom på ved dit valg af forsikring:

–Hvor stor er din selvrisiko?

–Hvor mange procent af regningen dækker den?

–Dækker forsikringen livslangt?

–Hvor høj er den maksimale årlige erstatning?

–Er der nogle racerelaterede forbehold?

–Kan der tegnes tillægsforsikring, f.eks. tandforsikring?

 

Kom gerne ned på klinikken og få udleveret en oversigt over de forskellige sygeforsikringer, her kan du se hvor meget den de forskellige firmaer dækker.

 

Nedenfor er beskrevet 3 eksempler på en hhv. akut opstået skade og et mere langvarigt forløb, hvor det har været fordelagtigt at have sin hund sygeforsikret.

 

En stor flot sort labrador kom til klinikken pga. ømhed fra en tå. Det viste sig at være en flækket negl på hans forpote. Tåen var meget øm og hævet og den regionale lymfeknude var forstørret svarende til infektion i tåen. Hunden blev lagt i fuld narkose, hele neglen blev revet af i sin helhed, området renset og en forbinding blev anlagt. Hunden kom hjem på antibiotika og smertestillende og skulle ses til kontrol og forbindingsskift efter 3 dage.

 

 

Chow-Chow er en skøn lille pekingeser, og er fars store løve!

Han er 3 år gammel og har siden han var ca 1 år gammel haft problemer med tilbagevendende hudproblemer. Det har primært været problemer med øregangsbetændelse og bylder mellem tæerne. Den lille pekingeser og ejer er velkendt i klinikken og kommer til hyppige hudkontroller. Den lille fyr har allergi, også kaldet atopisk dermatitis, og han har sandsynligvis også fødevareallergi.

Chow-Chows ejer er meget glad for, at han har sygeforsikret sin løve.

 

 

 

Messi er en 2-årig huskat, som passer godt på sin matrikel. Sommetider ender det i en katte-slåskamp. Denne gang gik det ud over halen, som kan ses på billederne Det er som ejer svært at se om ens kat har været i slagsmål med en nabokat. For det første fortæller katten jo ikke om nattens hændelser, og for det andet er det svært at se et lille bidsår fra en anden kats hjørnetand under den lange tykke pels. Det er først når der evt. går infektion i underhuden eller muskulaturen, at katten kan få feber og er måske nok lidt mere stille. Sådan et lille sår kan godt udvikle sig til en stor pus-fyldt byld. Det er ofte på dette tidspunkt at katten kommer til dyrlægen. Ofte er det nødvendigt at bedøve katten, drænere bylden, skylle og rense den underliggende lomme og evt. sy i huden.

Også i dette tilfælde var det rart at have sin kat sygeforsikret.

 

 

Frederikssundsvej 195B

2700 Brønshøj

lh@bronshojdyreklinik.dk

 

 

Tidsbestilling

på telefon 38 60 18 16

Mandag - fredag fra kl. 7.30

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8 - 17

Tirsdag kl. 8 - 18.30

Onsdag og torsdag kl. 8 - 17

Fredag kl. 8 - 16.30

Lørdag (kun fodersalg) kl. 10 - 13

 

Vagt:

Ved akut sygdom uden for normal åbningstid. Ring: 38601816

Opdatering af data til udsendelse af vaccinations remainder og nyheder via mail.