Har din hund eller kat ledproblemer

Følg os på facebook

Har din hund eller kat ledproblemer

 

Se nedenfor hvad vi i Brønshøj Dyreklinik tilbyder vores patienter med ledproblemer:

 

Dyrlægeordineret medicin:

Cartrophen er et stof, der aktivt beskytter ledbrusken og hjælper til heling og smertelindring i leddet. Det gives som injektion under huden på hunden eller katten her på klinikken. Til start gives 4 injektioner med 5-7 dages mellemrum. Er der god effekt af behandlingen, kan effekten vedligeholdes med 1 injektion cirka hver 5. måned herefter. Enkelte dyr har brug for kortere intervaller mellem injektionerne.

 

Nogle dyr har brug for stærkere smertestillende medicin i perioder efter anstrengelse eller dagligt resten af livet. I dag findes der gigtmedicin til hund og kat, som er skånsomt for kroppen og tilpasset dyrearten. Vi kan godt lave en plan, hvor vi kombinerer den gode effekt af cartrophen med gigtmedicin. Gigtmedicin eller kombinationen af Cartrophen og gigtmedicin kan give dit dyr flere gode år med bevægelse og leg.

Foder

Fuldfoder tilsat omega-3-fedtsyrer (fiskeolie), kan mindske nedbrydningen af brusk i et gigtramt led. Ofte er der tillige tilsat chondroitin og glucosaminer, der holder leddet sundt. Det er en god løsning da foderet indeholder alt hvad katten og hunden har brug for. Det er nemt, da ejer ikke skal huske at give ekstra tilskud. Både Hills, Specifik og Royal Canin laver gode leddiæter og kan købes i klinikken.

Håndkøbsprodukter

Der findes flere rigtig gode produkter, som ikke er receptpligtige. I klinikken forhandler vi følgende:

 

Ren fiskeolie kan tilsættes det almindelige foder for at øge andelen af omega-3-fedtsyrer. I klinikken forhandler vi Dr. Baddakys fiskeolie, da det er et rent omega-3- produkt af rene råvarer i høj kvalitet. Dertil er det velsmagende og mange hunde og katte spiser det villigt. Derudover har vi Viacutan Plus med et højt indhold af essentielle plante- og fiskeolier.

 

En anden mulighed findes i produktet ArthroFlex Omega. Det indeholder både omega-3 olie og grønlæbet musling, samt glycosamin og organisk svovl. Disse ingredienser understøtter reparations-processen i et skadet led og styrker ledbrusken. Det findes både i flydende mikstur og pulver. Et produkt som mange af vores klienter er glade for, da det kombinerer flere ingredienser som alle hjælper til en bedre ledfunktion.

 

Desuden kan vi anbefale Canosan. Det er tabletter med ekstrakt af grønlæbet musling og indeholder naturlige glykosaminoglukaner, som omdannes til stoffer der styrker ledbrusken. Mange ejere - især katteejere fortæller, at de tydeligt kan se, at det hjælper til mere smidige led og mindre smerter.

 

Har du spørgsmål vejleder vi altid gerne i den bedste behandling til dit dyr.

Kontakt os på telefon 38 60 18 16.

Frederikssundsvej 195B

2700 Brønshøj

lh@bronshojdyreklinik.dk

 

 

Tidsbestilling

på telefon 38 60 18 16

Mandag - fredag fra kl. 7.30

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8 - 17

Tirsdag kl. 8 - 18.30

Onsdag og torsdag kl. 8 - 17

Fredag kl. 8 - 16.30

Lørdag (kun fodersalg) kl. 10 - 13

 

Vagt:

Ved akut sygdom uden for normal åbningstid. Ring: 38601816

Opdatering af data til udsendelse af vaccinations remainder og nyheder via mail.