Sådan anvendes spot on skjult side

Følg os på facebook

 

Loppe

Flåt

Anvendelse af Spot-on Præparater

 

Spot-on præparater beskytter mod og bekæmper loppe-, lus og flåt angreb samt myg og sandfluer. Der er forskel på, hvor bredspektret de enkelte parasit-midler er - så tjek indlægssedlen eller spørg os på klinikken, hvis du er i tvivl.

 

Her er det vigtigt at huske på følgende:

 

•Brug gerne handsker når præparatet påføres, eller undgå på anden måde at komme i direkte kontakt med præparatet. Vask gerne hænder efterfølgende.

 

•Præparatet gives på huden flere steder i nakkeregionen. Del hårene med fingrene så man kan se huden og påfør præparatet ned på huden. Det er vigtigt at få tømt hele præparatet ned på selve huden, for at få den ønskede effekt. OBS: på store hunde skal præparatet fordeles flere steder langs med ryggen - følg fabrikantens anvisning.

 

•Påfør altid præparatet sådan at din hund eller kat IKKE kan komme til at slikke det af igen, eller på anden måde kan komme i kontakt med området. Giv det eventuelt om aftenen inden sengetid, så resten af familiemedlemmerne ikke kæler med dyret og får parasit-midlet på sig.

 

•Husk på ikke at bade din hund eller kat i de næste par døgn efter påførsel af præparatet - læs brugsvejledningen - der kan nemlig være forskel på anbefalingerne blandt de enkelte midler. Det er ligeledes en god idé at undgå voldsomt regn- eller snevejr i den periode.

 

 

 

 

Frederikssundsvej 195B

2700 Brønshøj

lh@bronshojdyreklinik.dk

 

 

Tidsbestilling

på telefon 38 60 18 16

Mandag - fredag fra kl. 7.30

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8 - 17

Tirsdag kl. 8 - 18.30

Onsdag og torsdag kl. 8 - 17

Fredag kl. 8 - 16.30

Lørdag (kun fodersalg) kl. 10 - 13

 

Vagt:

Ved akut sygdom uden for normal åbningstid. Ring: 38601816

Opdatering af data til udsendelse af vaccinations remainder og nyheder via mail.