Vi tilbyder

Følg os på facebook

Vi tilbyder

 

Brønshøj Dyreklinik er en full-service klinik med professionelt udstyr og personale til undersøgelse og behandling af familie dyr.

Vi sætter god tid af til den enkelte klient, og du får en personlig betjening hos den dyrlæge du ønsker. Vi får mulighed for en uddybende snak om sygdomme, forebyggende behandlinger, pelspleje og fodring.

Du vælger selv, hvilken dyrlæge du vil ind hos.

Vi lægger vægt på, at klinikken er udstyret med det nyeste udstyr, der om muligt kan sikre en hurtig og sikker diagnosticering – Vi har eget laboratorium, som er med til at sikre diagnosen inden for samme døgn.

Operationsstuen er indrettet og udstyret med det mest moderne narkoseudstyr. Den rigtige og mest skånsomme narkose er vigtig for, at dit kæledyr kan komme rigtigt igennem alle behandlinger. Narkosen overvåges med det nyeste monitoreringssystem.

 

Generelt tilbyder vi:

•Kirurgisk og medicinsk behandling af mindre husdyr

•Vaccinationsprogrammer

•Sundhedsprogrammer

•Tandbehandling og tandrøntgen

•Laboratorieundersøgelse

•Røntgenundersøgelse

•Skopering

•Scanning

•Hjerteundersøgelse

•Adfærdsrådgivning

•Sygebesøg

•Fodersalg og rådgivning

 

 

(Underside til menupunktet - Ydelser)

 

Kirurgisk / medicinsk behandling af mindre husdyr

Vi behandler alle mindre husdyr: Hunde, katte, fritter, kaniner, marsvin, hamstere samt nogle få fugle og krybdyr.

 

Vi foretager alle former for bløddelskirurgi og almindelig knogle-kirurgi. Til komplicerede knoglelidelser har vi et tæt samarbejde med specialister på området.

 

Vaccinationsprogrammer

Vi kører fast med vaccinationsprogrammer til hunde, katte og fritter.

Ved en vaccination bliver dit kæledyr grundigt undersøgt. Blandt andet kigger vi på tænder, ører, øjne, pels og lytter på hjerte og lunger. Der bliver rådgivet om korrekt vægt og fodring.

 

 

Sundhedsprogrammer

Vi laver forskellige sundhedsprogrammer til både hunde og katte. Bl.a. “slankekure” med vejning af hunden og katten hver 14. dag og regulering af fodermængden og -typen. Eller regelmæssige eftersyn og blodprofiler på ældre dyr. Vi har også tand-programmer hvor vi kalder dyret ind til tandundersøgelse vurderet efter individuelle behov.

 

TANDBEHANDLING OG TANDRØNTGEN

 

For at rense en hunds eller kats tænder ordentligt, kræver det en bedøvelse af dyret. Uden bedøvelse er det umuligt at komme ordentligt op under tandkødsrandene og ind på bagsiden af tænderne. De fleste hunde og katte har ikke nogen problemer med en bedøvelse, men de følgesygdomme der kommer af dårlige tænder, er der til gengæld mange problemer med. Det kan være parodontose, tandkødsbetændelse, mundhulesmerter, organsvigt og hjertelidelser. Der er derfor al mulig grund til at tage behandlingen af ens kæledyrs tænder alvorligt. Tandrensningen foregår med ultralyd og der bliver efterpoleret. Hvis vi finder dårlige tænder, eller andre problemer i mundhulen, kontakter vi ejeren med henblik på en eventuel behandling, mens dyret er bedøvet. Brønshøj dyreklinik råder over digitalt tandrøntgen. Ved mistanke om fx rodproblemer, svulster i mundhulen eller at vurdere graden af knogletab ved parodontose er det nødvendigt at tage tandrøntgen.

 

LABORATORIEUNDERSØGELSER

 

Vi kan udføre standard blod- og urinprøver i vores laboratorium og vi kan have svar indenfor 1 time. Et hurtigt svar giver mulighed for at stille den korrekte diagnose tidligt i sygdomsforløbet, igangsætte den korrekte behandling så behandlingseffekten bliver så god som mulig.

I det daglige foretages urinundersøgelser af hund og kat – her måles fx urinens pH, vægtfylde, sukker, evt blod og urinen undersøges - efter centrifugering og evt farvning – i mikroskop for diverse celler og krystaller. Krystaller ses ofte i forbindelse med urinvejsbetændelse hos katte.

Yderligere laver vi rutinemæssigt diverse afførringsundersøgelser, fx for indvoldsorm og hjerte-/ lungeorm.

 

 

Røntgenundersøgelse

I Brønshøj Dyreklinik foretager vi dagligt og rutinemæssigt røntgenundersøgelser af vores patienter. Røntgenundersøgelse er et vigtigt hjælpemiddel i udredningen af den syge patient. Røntgen optagelser kan være nødvendig for at stille den korrekte diagnose ved fx haltheder, luftvejs- og bløddelssygdomme, blæresten eller ved mistanke om fremmedlegeme i mavetarmregionen.

Det er ikke kun det syge dyr som har fordel af at få taget røntgenbilleder som en del af en udredningsplan – vi tager også rutinemæssigt standard optagelser af hunde for hofte- og albueledsdysplasier som indsendes til Dansk Kennelklub.

 

 

Skopering

Vi kan tilbyde skopiering i forbindelse med forskellige undersøgelser. Et skop er en lang stilet med lys og kamera i spidsen, så man via en TV- skærm kan kigge ind i ører, næsehuler, led og andre hulrum der ellers normalt er “skjult“ for det blotte øje..

 

Scanning

Vi har via et samarbejde med en dygtig scanningsdyrlæge, mulighed for at tilbyde vores kunder at få deres dyr scannet her på stedet. Det kan være et godt alternativ eller supplement til en røntgenundersøgelse ved blandt andet drægtige dyr, mistanke om livmoderbetændelse, hjertelidelser, leversygdomme eller arvelige nyresygdomme hos katte. På den måde har du både kontakten til din sædvanlige dyrlæge, som kender dig og dit dyr, og samtidig adgang til specialistbehandling.

 

 

HJERTEUNDERSØGELSE

Hjertelidelser forekommer ikke sjældent i smådyrsklinikken. Hjertelidelser kan inddeles i medfødte og erhvervede hjertelidelser, hvor de erhvervede udgør størstedelen af tilfældene. På Brønshøj Dyreklinik er det standard procedure at optage røntgenbilleder af brysthulen af vores patienter med hjertelidelse. Derudover foretager vi EKG undersøgelse. I udredningen af en patient med hjertelidelse kan det være nødvendigt udover røntgen at ultralydsscanne hjertet. Her har vi et tæt samarbejde med en mobil dyrlæge – dvs han kommer her til Brønshøj Dyreklinik og scanner dit dyr. Han er specialist indenfor området og arbejder stort set udelukkende med ultralydscanning af hunde og katte til daglig.

 

ADFÆRDSRÅDGIVNING

Vi har et tæt samarbejde med adfærdsbehandler Lotte Overgaard hvis din hund skulle have et adfærdsrelateret problem. De allerfleste adfærdsrelateret problemer hos hunde kan nemlig løses.

Frederikssundsvej 195B

2700 Brønshøj

lh@bronshojdyreklinik.dk

 

 

Tidsbestilling

på telefon 38 60 18 16

Mandag - fredag fra kl. 7.30

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8 - 17

Tirsdag kl. 8 - 18.30

Onsdag og torsdag kl. 8 - 17

Fredag kl. 8 - 16.30

Lørdag (kun fodersalg) kl. 10 - 13

 

Vagt:

Ved akut sygdom uden for normal åbningstid. Ring: 38601816

Opdatering af data til udsendelse af vaccinations remainder og nyheder via mail.