Om os

Om os

 

Klinikken er fast bemandet med tre dyrlæger, en veterinærsygeplejerske og to sygeplejerske-elever. Vi udfører rutinemæssigt al almindelig medicinsk diagnostik og behandling, kirurgi og røntgen samt tandbehandling og tandrøntgenundersøgelser.

Desuden tilbyder vi sundhedsprogrammer og har et udvalgt sortiment af hunde- og kattefoder.

Klinikken er tilknyttet en vagtordning, så der er også hjælp at hente, hvis dit kæledyr bliver syg udenfor åbningstid.

 

 

Dyrlæge Lise Hansen:

Jeg er indehaver af klinikken. Jeg blev færdiguddannet i 1986 og har siden udelukkende arbejdet med smådyr. De første år på de større klinikker i København, og fra 1996 som selvstændig. Som dyrlæge har jeg altid lagt vægt på det diagnostiske arbejde. Både for dyrlæge, dyr og ejer er det vigtigt at præcisionen i arbejdet hurtigt kan føre til den rigtige diagnose. Derfor lægger jeg også vægt på at efteruddannelse. Jeg har boet i Brønshøj i snart 30 år. Vi har 3 børn, der også nyder bydelen. Vi føler os meget forankret til området. Privat har jeg også mange dyr omkring mig. Vi har marsvin, undulater samt en stor puddel der lyder det royale navn ”Fjante”. For nylig kom der en fræk lille toypuddel ved navn ” Junior” til dyreflokken.

 

 

Dyrlæge Louise Bendix:

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2005. Siden har jeg arbejdet på smådyrsklinikker i Storkøbenhavn, og blev ansat på Brønshøj Dyreklinik i juni 2009.

 

Mit interesseområder favner bredt, men til daglig beskæftiger jeg mig særlig med tandbehandlinger, bløddelskirurgi samt udredning og behandling af medicinske patienter.

 

Jeg sætter stor værdi i at behandle sine patienter for dyrets skyld, i tæt samarbejde og med god og behagelig kommunikation med ejer, så både patient og klient føler sig tryg og værdsat.

 

Jeg deltager jævnligt i kurser og efteruddannelser indenfor mine interesseområder.

 

Privat bor jeg og min familie i Lyngby, og har en lækker Formel 1 Labrador Mamba og en stor sort huskat Messi.

 

 

 

Dyrlæge Camilla Blaabjerg

Jeg blev færdig uddannet som dyrlæge i starten af 2018, og blev ansat på Brønshøj Dyreklinik i marts. Min interesse for dyr har jeg haft hele livet og jeg nyder at omgive mig med dem både på mit arbejde og i min fritid. Jeg er oprindeligt fra Jylland, men bor nu på Frederiksberg sammen med min kæreste, der i øvrigt også er dyrlæge.

 

 

Michella Madsen

Jeg har arbejdet på klinikken siden slutningen af år 2014 og er utrolig glad for at fortsætte her som veterinærsygeplejerske-elev fra august 2015.

Jeg bor sammen med min mor og min elskede hund Bella, som er en dejlig Cavalier King Charles Spaniel på snart 10 år.

Jeg har altid interesseret mig for dyrevelfærd og ved at meningen med mit liv er at hjælpe dyrene. Jeg har arbejdet for en dansk dyreværnsorganisation, samt som klinikassistent på en dyreklinik i København. Jeg har også en del erhvervserfaring fra detail og modebranchen, som har været mit arbejdsområde i en del år.

Min største drøm er at åbne et hjem/pension for alle de dyr, der ikke er så heldige at have nogen i deres liv, som kan tage sig af dem. Men indtil da, glæder jeg mig over at arbejde her på klinikken, sammen med mine dygtige kollegaer, lære en masse og selvfølgelig hjælpe jer og jeres dejlige dyr så godt jeg kan.

 

 

 

Maja Klarlund-Ive. Jeg har en stor kærlighed til dyr, og har altid vidst at jeg skulle arbejde med det. Jeg har tidligere været frivillig på Rødovre Dyreværn i 4 år, hvor jeg hjalp til med at passe og give de forskellige dyr omsorg. Jeg har været på klinikken som medhjælper inden jeg startede som elev til veterinærsygeplejerske . Jeg er nu på anden år og syntes det er en spændende uddannelse.

 

 

 

 

 

Signe Nielsen

Jeg er uddannet Dyrepasser med speciale i dyrehandel i 2007. Jeg har været i dyrehendelen i 9 årerfaring . Jeg har megen med kaniner og marsvinda jeg har været opdrætter af begge dele i flere år.

Jeg bor sammen med min forlovede og vores 2 børn i Herlev. Jeg har altid været glad for dyr, selv om vi pt. kun har en kat derhjemme.

 

 

 

 

 

 

 

Aase Sievert Thomsen

Aase er veterinærstuderende og har ofte sin gang på klinikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg os på facebook

Frederikssundsvej 195B

2700 Brønshøj

lh@bronshojdyreklinik.dk

 

 

Tidsbestilling

på telefon 38 60 18 16

Mandag - fredag fra kl. 7.30

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8 - 17

Tirsdag kl. 8 - 18.30

Onsdag og torsdag kl. 8 - 17

Fredag kl. 8 - 16.30

Lørdag (kun fodersalg) kl. 10 - 13

 

Vagt:

Ved akut sygdom uden for normal åbningstid. Ring: 38601816

Opdatering af data til udsendelse af vaccinations remainder og nyheder via mail.