Om os

Følg os på facebook

Om os

 

Klinikken er fast bemandet med tre dyrlæger, en veterinærsygeplejerske og to sygeplejerske-elever. Vi udfører rutinemæssigt al almindelig medicinsk diagnostik og behandling, kirurgi og røntgen samt tandbehandling og tandrøntgenundersøgelser.

Desuden tilbyder vi sundhedsprogrammer og har et udvalgt sortiment af hunde- og kattefoder.

Klinikken er tilknyttet en vagtordning, så der er også hjælp at hente, hvis dit kæledyr bliver syg udenfor åbningstid.

 

 

Dyrlæge Lise Hansen:

Jeg er indehaver af klinikken. Jeg blev færdiguddannet i 1986 og har siden udelukkende arbejdet med smådyr. De første år på de større klinikker i København, og fra 1996 som selvstændig. Som dyrlæge har jeg altid lagt vægt på det diagnostiske arbejde. Både for dyrlæge, dyr og ejer er det vigtigt at præcisionen i arbejdet hurtigt kan føre til den rigtige diagnose. Derfor lægger jeg også vægt på at efteruddannelse. Jeg har boet i Brønshøj i snart 30 år. Vi har 3 børn, der også nyder bydelen. Vi føler os meget forankret til området. Privat har jeg også mange dyr omkring mig. Vi har marsvin, undulater samt en stor puddel der lyder det royale navn ”Fjante”. For nylig kom der en fræk lille toypuddel ved navn ” Junior” til dyreflokken.

 

 

Dyrlæge Louise Bendix:

Jeg blev uddannet dyrlæge i år 2005. Siden har jeg arbejdet på smådyrsklinikker i København. Jeg har to dejlige drenge på 4 og 5 år som hedder Christoffer og Sigurd og jeg bor sammen med deres far - David - i et hus i Lyngby.

Som dyrlæge har jeg altid interesseret mig for smådyrsbranchen, men i min fritid er min store lidenskab galopheste. Denne dejlige hobby har jeg dog lagt lidt på hylden efter at meget af min fritid går til familien. Nu er jeg begyndt at løbetræne. Af dyr har jeg en stor flot sort panter - det tror han i hvertfald han er - han prøver at styre nabolaget, men når det kommer til stykket, vil han meget hellere lege end slås. Det er bare ikke altid at nabokattene er med på den!

Louise er pt. på barsel

 

Dyrlæge Julie Vinding

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i 2014 og fik arbejde i Canada straks efter på et hospital for smådyr.

Jeg bor nu på Frederiksberg i en lejlighed sammen med min Canadiske kæreste. Sammen har vi katten Marshmellow også kaldet Skummi, som vi tog med hjem fra Canada, hun bor dog hos mine forældre indtil videre.

Som dyrlæge har jeg altid haft en meget bred interesse og stor lyst til videreuddannelse. Jeg er stadig ved at udforske hvilket område jeg vil specialiseres indenfor, men er meget interesseret i stofskifte lidelser samt kirurgi. Desuden interesserer jeg mig for sygdomme og kirurgi hos kaniner og marsvin.

I min fritid har jeg altid været glad for lange ture i skov og natur på hesteryg, ellers er jeg meget til fitness, rulleskøjteløb samt løbetur i København og omegn.

 

Lea Toft:

Jeg blev ansat som medhjælper i december 2012, siden da blev jeg elev her på klinikken august 2013. Oktober 2016 blev jeg færdiguddannet. Jeg har altid haft stor passion for dyr og deres velvære, samtidig elsker jeg at arbejde med mennesker, så denne uddannelse havde den perfekte sammensætning for mig. Når jeg ikke er på klinikken, er jeg som andre elever, på skoleforløb i Kolding.

 

 

Michella Madsen

Jeg har arbejdet på klinikken siden slutningen af år 2014 og er utrolig glad for at fortsætte her som veterinærsygeplejerske-elev fra august 2015.

Jeg bor sammen med min mor og min elskede hund Bella, som er en dejlig Cavalier King Charles Spaniel på snart 10 år.

Jeg har altid interesseret mig for dyrevelfærd og ved at meningen med mit liv er at hjælpe dyrene. Jeg har arbejdet for en dansk dyreværnsorganisation, samt som klinikassistent på en dyreklinik i København. Jeg har også en del erhvervserfaring fra detail og modebranchen, som har været mit arbejdsområde i en del år.

Min største drøm er at åbne et hjem/pension for alle de dyr, der ikke er så heldige at have nogen i deres liv, som kan tage sig af dem. Men indtil da, glæder jeg mig over at arbejde her på klinikken, sammen med mine dygtige kollegaer, lære en masse og selvfølgelig hjælpe jer og jeres dejlige dyr så godt jeg kan.

 

 

 

Maja

Maja er lige startet på klinikken som medhjælper. Maja starter efter sommerferien som veterinærsygeplejerske-elev.

 

Frederikssundsvej 195B

2700 Brønshøj

lh@bronshojdyreklinik.dk

 

 

Tidsbestilling

på telefon 38 60 18 16

Mandag - fredag fra kl. 7.30

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8 - 17

Tirsdag kl. 8 - 18.30

Onsdag og torsdag kl. 8 - 17

Fredag kl. 8 - 16.30

Lørdag (kun fodersalg) kl. 10 - 13

 

Vagt:

Ved akut sygdom uden for normal åbningstid. Ring: 38601816

 

Opdatering af data til udsendelse af vaccinations remainder og nyheder via mail.